RASPRAVA NA FACEBOOKU

Vozača dočekala prijetnja: ‘Ako sutra zateknem vaš auto ovako parkiran, izdrapat ću ga čavlom!‘

Dok su neki od pratitelja stranice podržali reakciju bijesnoga građanina, drugi su mu poručili da nema pravo oštećivati tuđu imovinu
 Parkiram kao idiot/Facebook

Na Facebook stranici 'Parkiram kao idiot' objavljena je fotografija iz Zagreba koja prikazuje nepropisno parkiran automobil i rukom ispisanu prijetnju s današnjim datumom koju je netko od prolaznika ubacio pod brisač.

"Ako sutra zateknem vaš auto ovako 'parkiran' izdrapaću vam ga čavlom. Kad ste vi nekulturni zašto bi mi ostali bili kulturni", ispisano je crnim flomasterom.

Dok su neki od pratitelja stranice podržali reakciju bijesnoga građanina, drugi su mu poručili da nema pravo oštećivati tuđu imovinu, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Puna podrška, neka se nauči pameti!", "Zapravo je naišao/la na jako kulturnu i strpljivu osobu koja mu/joj je dala sanšu da se makne i jasno dala do znanja o sljedećim koracima…", smatraju neki.

"Za drapanje čavlom po autu spreman si leć' pod taj isti auto u naletu", napisao je jedan od korisnika.

"Lakše pauka pozvati da dignu auto, nego uništavati tuđu imovinu. Baš me zanima kako bi se osoba koja je napisala poruku osjećala da dobije istom mjerom", napisao je netko.

Neki 'komentatori' na fotografiji ne prepoznaju problem koji je izazvao burnu reakciju.

"Zelena površina nije, rinzol nije, zabrane parkiranje nema... - zamislila se nad slikom jedna korisnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:22