DIVLJAČ NA CESTI

Vozač se zabio u krdo divljih svinja kod Biograda, jedan vepar je stradao

U dva dana na prometnicama na zadarskom području dogodila su se tri udara vozilima u divlje životinje na kolnicima

Divlja svinja/Ilustracija

 Vlado Kos/Cropix

Srne, srndaći, divlje svinje... U samo dva dana na prometnicama na zadarskom području dogodila su se tri udara vozilima u divlje životinje na kolnicima.

Usred dana, desetak minuta prije podneva, u nedjelju je na magistrali kod Posedarja 58-godišnjem vozaču osobnog automobila iz raslinja istrčala srna direktno pred vozilo. Došlo je do udara i životinja je ozlijeđena, a brigu o njoj preuzelo je Lovačko društvo "Kamenjarka" iz Posedarja, prenosi Zadarski.hr.

Vozač nije bio pod utjecajem alkohola, a njegov automobil je znatno oštećen.

Jutros je u sedam sati u mjestu Brgud vozaču (27) osobnog automobila pred vozilo iz visokog raslinja istrčao srndać. Od siline udara srndać je uginuo, brigu je dalje preuzela tamošnja lovačka zadruga, a vozaču je automobil znatno oštećen.

Najveći šok doživio je vozač sinoć na magistrali između Biograda i Pakoštana, kada mu je na cestu izletjelo krdo divljih svinja.

Vozač (33) , koji nije bio pod utjecajem alkohola, nije uspio izbjeći sve veprove te je jedan od udarca usmrćen na cesti. Lovačka udruga Jarebica pobrinula se za uginulu životinju, a šteta na osobnom vozilu 33-godišnjaka je velika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:22