SVI SU HTJELI BITI ONDJE

VIDEO, FOTO: OVO JE BILO DRUGO NAJBOLJE MJESTO NA SVIJETU ZA GLEDANJE UTAKMICE Pogledajte prizore koji će obići cijeli svijet, čisti spektakl!

 
 Danijel Bartolic / CROPIX

Dupkom puna pulska Arena svom dušom navijala je za Vatrene, a kad se pogledaju snimke snimljene dronom uopće ne čudi što su za Arenu govorili da je drugo najbolje mjesto za gledanje finala. Prvo je, naravno, rezervirano za stadion Lužnjiki.

Pjesma i srčano navijanje orili su se gradom. Bilo kako bilo, jedna od najljepših fotografija obilazi svijet - pulska Arena krcata kockicama.

Najatraktivnije gledalište u Hrvatskoj počelo se puniti nekoliko sati prije početka finala, a ulaz je bio besplatan. Kako se u Areni popunilo i zadnje mjesto, prije same utakmice zatvorena su vrata pulskog amfiteatra. Zanimljivo prvo poluvrijeme tisuće navijača pratilo je na golemom LCD ekranu 12 puta sedam metara, a zbog ove prigode u Areni se ne projiciraju filmovi u sklopu Pulskog filmskog festivala.

Inače, sve utakmice Hrvatske na ovom Svjetskom prvenstvu pratile su se u Puli na Forumu. Prema nekim procjenama, čak 20 tisuća navijača gledalo je s glavnog pulskog trga izravni prijenos utakmica iz Rusije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:00