prikuplja potpise

Vesna Škare Ožbolt predstavila plan za bolji Zagreb: ‘Oduševljena sam odazivom Zagrepčana‘

Na Cvjetnom trgu počela je s prikupljanjem potpisa građana za kandidaturu te predstavila smjernice za bolji Zagreb
Vesna Škare Ožbolt
 Srdjan Vrancic/Cropix

Kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesna Škare Ožbolt u subotu je na Cvjetnom trgu počela s prikupljanjem potpisa građana za kandidaturu te predstavila smjernice za bolji Zagreb.

"Oduševljena sam brojnim odazivom Zagrepčanki i Zagrepčana na prikupljanje potpisa za moju kandidaturu za gradonačelnicu Zagreba. To samo dokazuje koliko su naši sugrađani svjesni činjenice da su upravo ovi izbori ključni za Grad Zagreb. Zahvaljujem se svima na potpisima potpore i nadam se da će se u ovolikom broju i izaći na izbore“, rekla je Škare Ožbolt.

Program Vesne Škare Ožbolt uključuje mjere i rješenja za poboljšanja kvalitete života građana.

Rast BDP-a Grada, strateška ulaganja, povezivanja paradigme pametnih gradova i industrije 4.0, objediniti će javno i privatno i omogućiti direktnu realizaciju razvojnih ciljeva infrastrukture, obrazovanja, sporta, kulture i socijalnih programa, istaknuto je.

Program razvoja podijeljen je u dva cilja- prvi čini prihodovnu stranu te se odnosi na rast bruto domaćeg proizvoda Grada Zagreba, a drugi cilj čini glavninu rashodovne strane radi poboljšanja kvalitete života građana.

"Vizija je da Grad Zagreb bude u srednjeeuropskoj regiji mjesto regionalnog partnerskog i suradničkog okupljanja, inovativnog karaktera, prepoznatljiv kao poželjan i ugodan suputnik u životu svojih građana. Počivajući na vrijednostima izvrsnosti, inovativnosti, odgovornosti, uključivosti i humanosti, Grad Zagreb će slijediti načela zelenog gospodarstva, pametnih gradova, inovacija te transfera tehnologija", poručili su iz tima Vesne Škare Ožbolt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:58