BOŽIĆNI DUH

Umjesto za božićni domjenak Podravka odlučila novac namijeniti ustanovama koje pomažu djeci

Riječ je o devet udruga i ustanova iz raznih krajeva naše zemlje koje se, među ostalim, brinu i pomažu najmlađim članovima

Donacija Podravke najmlađima

Ususret blagdanima Podravka je odlučila sredstva namijenjena organizaciji božićnog domjenka donirati udrugama i ustanovama koje se brinu o najugroženijim članovima naše zajednice.

Riječ je o devet udruga i ustanova iz raznih krajeva naše zemlje koje se, među ostalim, brinu i pomažu najmlađim članovima naše zajednice, djeci i ženama žrtvama nasilja, djeci s posebnim potrebama te oboljelima od malignih bolesti.

- Napori udruga i ustanova koje se kontinuirano brinu o našim sugrađanima suočenima s teškim osobnim i obiteljskim okolnostima posebno zaslužuju našu pomoć i podršku. Nadam se da će ove donacije uljepšati blagdane i razveseliti sve štićenike udruga i ustanova u koje smo poslali naš mali znak pažnje i podrške. Koristim ujedno ovu priliku svima njima zaželjeti čestit i blagoslovljen Božić“, istaknula je u priopćenju Martina Dalić, predsjednica Uprave Podravke.

U priopćenju se navodi kako Podravka u svojem redovitom poslovanju i kroz svoje poslovne vrijednosti kontinuirano promovira i provodi društvenu odgovornost i odgovornost prema zajednici u kojoj živi, radi i posluje.

Naglašavaju kako se to osobito odražava u odnosu prema najmlađim članovima naše zajednice, djeci i mladima, a taj će odnos nastaviti njegovati i u razdoblju koje je pred nama.

image

Donacija Podravke najmlađima

image

Donacija Podravke najmlađima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:53