JOŠ JEDAN PEDOFIL

Uhićen Danac (71) koji je u Rovinju snimao golu djecu, u mobitelu mu pronašli inkriminirajući sadržaj

Djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa primijetila je sumnjivo ponašanje pa je obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju

ilustrativna fotografija

 Damir Krajac/CROPIX

Nakon što su u subotu priveli dvojicu njemačkih državljana zbog sumnje da su potajice snimali golu djecu, rovinjska policija u nedjelju je zbog istog ponašanja privela i jednog danskog državljanina.

Nad 71-godišnjim Dancem, izvijestila je PU istarska, provedeno je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iskorištavanja djece za pornografiju.

"U nedjelju, 24. srpnja oko 14.45 sati, djelatnica ugostiteljskog objekta jednog kampa na području Rovinja primijetila je sumnjivo ponašanje 71-godišnjeg muškarca te je o tome odmah obavijestila zaštitara koji je pozvao policiju.

Policijski službenici uhitili su muškarca zbog sumnje da je kod bazena mobitelom snimao nagu djecu te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretragu mobitela u kojem su pronađene fotografije inkriminirajućeg sadržaja", priopćila je policija.

Osumnjičeni je u ponedjeljak, po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:33