POGODIO SUPERSEDMICU

Sretnik koji je osvojio 33 MILIJUNA kuna: Ošamario sam se da dođem sebi, djeca još ne znaju!

'Potrošit ću naravno na njih i užu obitelj te prijatelje. Skromno smo do sada živjeli i uvijek smo gledali pomoći drugima i odvajati u humanitarne svrhe. Sad ćemo to moći još ozbiljnije', rekao je sretni dobitnik
 Neja Markičević/CROPIX

'Ošamario sam se da dođem sebi, a ženu polako pripremio na vijest. Djeca još ne znaju', ispričao je sretni dobitnik koji je 3. ožujka odigrao jednostavni listić za 12 kuna s četiri kombinacije i precrtanim slovom B i pogodio Supersedmicu od 33.489.058,58 kuna Hrvatskoj lutriji.

"Treba igrati i nadati se, a sad kad sam ja dobio prepuštam sreću drugima" dodao je.

Sretnik koji živi na području Kvarnera, a listić je ispunio na dan izvlačenja u Rijeci, za dobitak je saznao tek sutradan.

"Istu večer vidio sam vijest da je jackpot otišao u Rijeku i rekoh čestitam mu, 'ko god bio. Nisam mogao spavati, ustao sam i čitao vijesti s portala i vidim da je uplatio u Kumičićevoj ulici, ali i dalje nisam povezao da bi to mogao biti ja. Tek sutradan vidim da su brojevi poznati, provjerim i odjednom me uhvati slabost. Ošamario sam se i rekao sam sebi treba proslavit' to s obitelji, još ćeš tu umrijet' i nikad nitko neće znat zbog čega" prepričava kroz smijeh ovaj dugogodišnji igrač Lota i Binga Hrvatske lutrije.

Za dobitak je rekao supruzi, ali tek kasnije jer nije želio da se i ona pretjerano ne uzbudi. U lokalnom kafiću čuo je svakakva nagađanja o tome tko je dobitnik, a on još nije rekao ni vlastitoj djeci, kazao je Hrvatskoj lutriji.

"Potrošit ću naravno na njih i užu obitelj te prijatelje. Skromno smo do sada živjeli i uvijek smo gledali pomoći drugima i odvajati u humanitarne svrhe. Sad ćemo to moći još ozbiljnije" kazao je sretni dobitnik kojeg je u prostorijama Hrvatske Lutrije dočekala predsjednica Uprave mr. Vesna Bakran i čestitala na dobitku.

Život mu se kaže, neće puno promijeniti i ne naginje luksuzu ni prevelikom trošenju te poručio "Novac je jako bitan, a sreća je imati ga s kime podijeliti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 05:54