TENISKA POSLASTICA

Spektakl u pulskoj Areni: Legends Team Kup ATP Champions Tour stiže u kolovozu

Antički amfiteatar će prvi puta u svojoj dugoj povijesti postati tenisko igralište za spektakularni sportski događaj

Arena u Puli

 Dusko Marusic/Cropix

Istra će ove sezone svoje goste dočekati novim, izuzetnim i zanimljivim svjetskim događajem. Naime, Turistička zajednica Istarske županije u suradnji s agencijom Wall Street Luxury Europe priprema jedinstveni sportski spektakl koji će ugostiti veličanstvena pulska Arena. Radi se o prestižnom Legends Team Kupu ATP Champions Toura na kojem će nastupiti svjetske teniske legende ATP-a, a koji će se održati od 1. do 3. kolovoza 2022. godine.

- Pulska Arena je već ugostila nogometne legende bavarskog nogometnog diva FC Bayern München te legende "vatrenih", ali i hokejaški spektakl te bi ovo bio nastavak takve prakse koja bi uvelike mogla promovirati Istru na svjetskoj razini, a antički amfiteatar će prvi puta u svojoj dugoj povijesti postati tenisko igralište za spektakularni sportski događaj Legends Team Cup ATP Champions Toura, poručili su iz istarskog TZ-a.

Sutra će čelni ljudi iz organizacije najaviti događaj u Puli, a na njemu će uz Borisa Miletića, župana Istarske županije, govoriti i pulski gradonačelnik Filip Zoričić, direktor pulskog ATP turnira Branimir Horvat, direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević te osnivač Legends Team Cupa Mårten Hedlund i Tomáš Berdych, nekadašnji svjetski br. 4 te igrač Legends Team Cupa.

Također putem video-linka najavu će pratiti i kapetan tima Legends Team kupa i nekadašnji svjetski br. 1 s 94 ATP naslova Ivan Lendl, Pat Cash, kapetan tima Legends Team Cupa i bivši svjetski broj 4., kao i igrači Legends Team kupa Tommy Haas, nekadašnji svjetski broj 2 te Radek Stepanek nekadašnji svjetski broj 8.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:10