SNJEŽNA BAJKA

Sanjkalište u Rugvici preplavili posjetitelji: ‘Najhrabriji je bio 60-godišnjak koji se spustio skijama‘

Ova zabava namijenjena prvenstveno djeci, besplatna je za sve posjetitelje
 Privatna arhiva/

Sanjkalište u Rugvici na umjetnom snijegu radi punom parom, a Snježna bajka uveseljavat će djecu i do kraja tjedna. Prvi vikend atrakciju je posjetilo više od 1500 ljudi, dok su se oni najhrabriji stazom spuštali na skijama i snowboardima. Proizvedeno je 140 centimetara snijega, no veljača je zimsku idilu prekinula proljetnim temperaturama.

image
Privatna arhiva/

- Ove godine više nećemo raditi snijeg zbog temperatura, ali vjerujem da će se do kraja tjedna na brdu zadržati dovoljno snijega za sanjkanje jer je prošli tjedan proizvedeno 140 centimetara. Sezona je uspješno zaključena, rekla je Adrijana Stojanović.

image
Privatna arhiva/

Cijela njena obitelj bila je uključena u stvaranje Snježne bajke, od rada na kućici do izrade umjetnog snijega i dekoriranja. Ova zabava namijenjena prvenstveno djeci, besplatna je za sve posjetitelje. Sanjkalište je s radom započelo u Dugom Selu, ali je nakon prijava građana zbog buke preseljeno u Rugvicu gdje neprekidno radi već treći tjedan.

- Jedan 60-godišnjak se pojavio sa skijama i spustio se niz stazu, neke su cure došle sa snowboardima, ali najviše je bilo djece sa sanjkama. Vjerujem da su uživali i roditelji i djeca, zaključila je Adrijana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:53