JELENA BOKUN

Reporterki N1 televizije i njezinom snimatelju prije javljanja uživo umalo se dogodila katastrofa: ‘Isuse!‘

Srećom, i snimatelj i reporterka prošli su bez ikakvih posljedica
 Screenshot/Facebook

Mnogim televizijskim novinarima se tijekom javljanja uživo često znaju dogoditi nepredviđene situacije tijekom kojih moraju ostati pribrani i profesionalni.

S jednom takvom situacijom jučer se susrela reporterka N1 televizije Jelena Bokun koja se u program uključivala s tržnice na zagrebačkom Dolcu, piše Slobodna Dalmacija.

Samo desetak sekundi prije nego što će se pojaviti u eteru, na Jeleninog je snimatelja pao ni više ni manje nego - suncobran! Sve to zbog vjetra koji je u tom trenutku u Zagrebu poprilično puhao.

Srećom, i snimatelj i reporterka prošli su bez ikakvih posljedica, a kako je sve izgledalo nekadašnja HRT-ovka pokazala je na Facebooku gdje je objavila video ove (ne)zgode.

- 10 sekundi prije lajva... Epizoda: Suncobran pada na snimatelja. Ali on je bio u ratu nedavno, ne brinite, što mu malo vjetra može - našalila se Jelena.

Podsjetimo, ova je Zagrepčanka u studenom prošle godine s HRT-a prešla na N1 televiziju, a najviše je prepoznatljiva po izvještavanjima o uhićenjima.

- Kad god čujem da je USKOK u akciji, u roku od minute očekujem poziv s televizije u kojem mi govore da idem na teren. Često moji kolege ne razumiju što mi je tu zanimljivo jer se sve svodi većinom na sate i sate čekanja. Bilo ljeto ili zima. Čekate ispred kuća gdje su pretresi, pa čekate ispred USKOK-a, a onda na kraju i ispred suda. Službenih informacija, posebno na početku, ima na kapaljku pa se snalazite. A morate biti oprezni s neslužbenim informacijama, ne iznositi neprovjerene činjenice tako olako jer nekome možete stvoriti problem, a riskirate i tužbu. Meni je to čisti adrenalin, volim to pratiti. Žao mi je, doduše, što nakon uhićenja i bure reakcija do kojih tada dođe, nakon toga krene zatišje jer se završeci procesa čekaju uglavnom godinama - kazala je Jelena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 08:52