IZVANREDNI IZBORI

Radimir Čačić je kandidat za predsjednika Gradskog vijeća u Varaždinu

Reformisti tvrde da je glas za HDZ i partnere garancija daljnje opstrukcije i novih izbora za godinu dana

Radimir Čačić

 Damjan Tadić/Cropix

Koalicija Narodne stranke Reformisti i Umirovljenika u srijedu je predala zajedničku listu za izvanredne izbore za Gradsko vijeće Varaždina čiji je nositelj Radimir Čačić koji je ujedno, navodi se u priopćenju Reformista, kandidat za predsjednika Gradskog vijeća.

Reformisti u priopćenju poručuju građanima da nakon gotovo sasvim izgubljene dvije godine za razvoj grada konačno u drugom pokušaju imaju mogućnost osiguranja stabilne većine Reformista i SDP-a.

"Te stranke su jedine podržale proračun na gradskom vijeću, a svi drugi su ga srušili. Proračun omogućuje, što je i zahtjev Reformista, isplatu osiguranih sredstava za djecu i umirovljenike i rješenje problema bala kreiranog od strane Čehoka, Patafte i HDZ-a", stoji u priopćenju.

Reformisti tvrde da je glas za HDZ i partnere garancija daljnje opstrukcije i novih izbora za godinu dana.

"Po zakonu tada na izbore idu i Vijeće i gradonačelnik. HDZ je prema medijima već ponudio gospodina Viteza za gradonačelnika pa bi Varaždin imao policajca i za gradonačelnika i za župana što je po HDZ-u garancija razvoja. Na predstojećim izborima Reformisti su jedina prepreka tom planu ", poručuju iz Narodne stranke Reformisti.

Izvanredni izbori za Gradsko vijeće Varaždina održat će se 16. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:40