PROMIJENJENA SVOJSTVA

Provjerite svoje zalihe: S polica Konzuma se povlači popularni slatkiš!

Iz Konzuma su se kupcima ispričali na neugodnosti i pozvali ih da vrate proizvod u trgovine

Marshmallow, Ilustrativna fotografija

 Aleksandr Ugorenkov/Alamy/Profimedia/Aleksandr Ugorenkov/alamy/profimedia

Konzum je na svojim službenim stranicama objavio kako s polica povlači proizvode Munchmallow family od 210 grama i Munchmallow od 105 grama. S tržišta se povlače svi proizvodi kojima je rok trajanja zaključno s 15. veljače iduće godine.

Proizvođač slatkiša koji se povlače je Jaffa d.o.o Crvenka iz Srbije, a kao razlog povlačenja navode se promijenjena organoleptička svojstva proizvoda.

- Molimo kupce da provjere jesu li kupili navedeni proizvod, da ga vrate u najbližu Konzum prodavaonicu gdje će im biti vraćen novac, stoji u obavijesti.

Iz Konzuma su se kupcima ispričali na neugodnosti i dodali da im je u interesu da svi proizvodi koje stavljaju na tržište budu usklađeni s najvišim kriterijima kvalitete i zdravstvene ispravnosti.

‘Mijenjali smo okus, ali svi proizvodi zdravstveno su sigurni‘

Tvrtka Jaffa Crvenka u ponedjeljak se oglasila o povlačenju proizvoda Munchmallow. Njihovo priopćenje u nastavku prenosimo u cijelosti.

- Jaffa Crvenka donijela je odluku prema kojoj će Munchmallow 105g i 210g s rokom trajanja do 15. veljače 2024. zamijeniti svježim proizvodima, zbog izmijenjenog okusa na pojedinim proizvodima, a svi proizvodi potpuno su zdravstveno sigurni za upotrebu.

Zamjena proizvoda skoro je u potpunosti završena i na policama u Srbiji i regiji nalaze se proizvodi u novoj ambalaži ‘Sav od Igre‘.

Jaffa Crvenka ozbiljnu pažnju poklanja kontroli kvalitete i sigurnosti, a kako bi u potpunosti bila sigurna u ispravnost proizvoda, zajedno s ovlaštenim laboratorijima kontinuirano provodi i opsežna dodatna laboratorijska ispitivanja - priopćili su iz tvrtke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:33