SRETAN PETAK 13.

Progovorio Zagrepčanin koji je na Eurojackpotu osvojio više od 100.000 eura: ‘Znam na što ću potrošiti novac...‘

‘Isprva me obuzela nevjerica, a zatim i golemo ushićenje, sad kad sam došao sebi sam puno bolje‘, kazao je sretni dobitnik

Hrvatska lutrija

 Mari Lehtisalo/

Ove godine petak 13. za igrače Eurojackpota bio je sve samo ne nesretan, jer osim što je netko iz Njemačke osvojio glavni dobitak veći od 54 milijuna eura, a također se posrećilo jednom igraču Hrvatske Lutrije.

U 82.kolu Eurocjakpota igrač iz Zagreba pogodio je pet brojeva, što mu je donijelo dobitak od 101.868,80 eura.

Kako mu je ovaj dobitak obilježio godinu podijelio je s nama: ‘Saznao sam da sam osvojio dobitak drugi dan nakon izvlačenja, kada sam pročitao rezultate koji stoje na pultu, na prodajnom mjestu. Isprva me obuzela nevjerica, a zatim i golemo ushićenje, sad kad sam došao sebi sam puno bolje.‘

Da je upravo on osvojio značajan iznos, otkrio je samo najbližima, a novac će mu dobro doći za ulaganje u obnovu svog doma. Sretni dobitnik redoviti je igrač svih loto igara, a odigra i pokoju srećku. Iako ima stalno prodajno mjesto gdje igra, nema stalne brojeve koje bira, već ih po osjećaju mijenja. Kako sam kaže, uvijek je vjerovao u mogućnost ostvarenja dobitka, te će i dalje nastaviti redovito igrati.

Petak koji nam dolazi nije trinaesti, ali nas opet očekuje Eurojackpot izvlačenje za glavni dobitak u iznosu od 16.000.000,00 eura (120.552.000,00 kuna).

image

Hrvatska lutrija

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:03