UMALO FATALNA GREŠKA

Prije dva mjeseca dječak se otrovao sokom od jabuke, policija je istraživala slučaj, evo što se tada dogodilo

Kasnije je otkriveno da je netko u bočicu od soka utočio sredstvo za čišćenje felgi koje je zabunom ostavljeno u hladnjaku

Ilustracija

 Juan Aunion/Alamy/Alamy/Profimedia/Juan Aunion/alamy/alamy/profimedia

Slučajevi trovanja gaziranom vodom s okusom podsjetili su na slučaj devetogodišnjeg dječaka koji je naručio sok od jabuke pa završio u bolnici s teškim ozljedama, piše Slobodna Dalmacija.

Zbilo se to u rujnu u Krapini kada su dječak i njegov otac tijekom tehničkog pregleda vozila sjeli u kafić da popiju nešto dok se posao ne završi.

Konobarica je normalno uzela piće iz frižidera, otac je vidio da je sve po propisu, otvorila, donijela na stol, on je to popio i nakon prvog gutljaja on je počeo vikati kiselo, kiselo.

Isti sok odmah je, pričala je majka, probao i suprug i dobio reakciju. Tvrdi da se dječak dan i pol žalio na bolove u želucu, ali oni su mislili da je sok samo bio pokvaren.

Nakon što je dobio temperaturu završio je u bolnici gdje ih je dočekao novi šok!

U bolnici je utvrđeno – popio je opasnu lužinu. Dječak je pet dana proveo na infuziji, morao je pod anesteziju, a utvrđene su mu i opekline jednjaka.

Ipak, ovaj se slučaj ne može povezati s aktualnim događanjima jer je kasnije otkriveno da je netko u bočicu od soka utočio profesionalno sredstvo za čišćenje felgi koje je zabunom ostavljeno u hladnjaku, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 17:45