GREŠKA U KORACIMA

Prgomet u Nedjeljom u 2: Jadranka Kosor trebala je odmah raspisati mandat koji joj je uručio Ivo Sanader

Zagreb, 010211.Prilaz baruna Filipovica 11, sastanak udruge Laringektomiranih, ljecenih od raka grla.Na slici: prof. dr. Drago Prgomet predsjednik Hrvatskog drustva za otoringolaringologiju i kirurgiju glave i vrata.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX

Drago Prgomet, zamjenik predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka gostovao je u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2'. Tom je prilikom prokomentirao protekle unutarstranačke izbore te općenito stanje unutar najjače oporbene stranke u Hrvatskoj.

Prokomentirao je i bivšu predsjednicu te stranke Jadranku Kosor. Prgomet smatra kako je ona napravila grešku u koracima jer nije odmah na početku raspisala izbore u stranci.

- Smatram da bi sada bolje prošla da nije čekala da joj istekne mandat kojoj joj je uručio Ivo Sanader, rekao je Prgomet.

Poručio je i kako se ne može ispričati za sve ono što su neki ljudi iz HDZ-a radili.

- To je na predsjedniku stranke, odnosno na predsjedništvu. Nemam ovlasti da to učinim u ime HDZ-a, rekao je Prgomet.

Prgometa je također jasno poručio kako za bivšeg predsjednika HDZ-a Ivu Sandera nema mjesta u stranci bez obzira na ishod suđenja.

-Sudski procesi koji se protiv njega vode nanose veliku štetu stranci, rekao je Prgomet, ali je priznao kako je ranije bio uz Sanadera.

Prokomentirao je i predsjedničke izbore u Srbiji.

- Ovo jednostavno nije dobro. Posebno su uznemirujuće izjave o srpskom Vukovaru i Nikolićeva snovi o Velikoj Srbiji, zaključio je Prgomet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 23:08