TUŽNA VIJEST

Preminuo Krunoslav Pavlina, poznati zagorski fotoreporter: ‘Otišao je velik čovjek, ljudina‘

Krunoslav Pavlina preminuo je u subotu u 65. godini dok je bio na zadatku u Oroslavju

Krunoslav Pavlina

 Zagorje.com/

Fotoreporter Krunoslav Pavlina preminuo je u subotu u 65. godini dok je bio na zadatku u Oroslavju. Pavlina je bio fotoreporter portala zagorje.com, ali dugi niz godina radio je i kao suradnik "Jutarnjeg lista".

Osim od matične redakcije, od njega se dirljivim riječima opraštaju kolegice i kolege iz lokalnih medija, ali i svi kolege fotoreporteri i novinari koji su poznavali Krunu te izražavaju sućut njegovoj redakciji i obitelji. Iza Krune su ostale deseci tisuća fotografija objavljenih na portalu Zagorje.com i u Zagorskom listu. Pavlina je bio i predsjednik oroslavskog gljivarskog društva ‘Maglen‘.

Na svojoj službenoj stranici In Memoriam Pavlini objavila je i Krapinsko zagorska županija, a sućut redakciji i obitelji uputio je i župan krapinsko-zagorski Željko Kolar.

- S velikom žalošću i tugom primili smo vijest o smrti Krunoslava Pavline, legende zagorskog novinarstva, koji nas je napustio u 65. godini života, obavljajući svoj fotoreporterski posao, ono što je volio. Otišao je velik čovjek, ljudina, kolega i dobar prijatelj koji je ostavio neizbrisiv trag u našim životima. Vedar i nasmijan, bez dlake na jeziku, tereni s njim nikad nisu bili dosadni. Zato smo ga svi toliko voljeli i bit će jako teško prihvatiti činjenicu da našeg dobrog duha više neće biti tu da nas sve uveseljava. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji te Kruninim kolegicama i kolegama iz Zagorskog lista. Kruno, počivaj u miru. I dalje ćeš živjeti u našim sjećanjima, dok se ne sretnemo ponovno…", stoji u objavi Krapinsko - zagorske županije

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 11:49