PODNIO OSTAVKU

Predsjednik Gradskog vijeća Ploča uhvaćen s opasnom sintetičkom drogom: ‘To je za osobnu uporabu‘

Nakon što mu je otkrivena opasna kemijska supstanca, Ostojić je izjavio da mu služi za osobnu uporabu.

Aleksandar Ostojić

 Grad Ploče/

Predsjednik Gradskog vijeća Ploča Aleksandar Ostojić podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju, a onda se doznalo što se krije iza te njegove odluke. Prema neslužbenim podacima do kojih je Dubrovački vjesnik došao iz dva neovisna izvora, riječ je o navodnoj povezanosti Ostojića s posjedom opojnih droga.

Jedan od izvora ispričao im je kako policija ovog vikenda, prateći jednog od lokalnih dilera u Pločama, zaustavljala više osoba zbog sumnje da su od te osobe kupovali opojne droge. Tako su, između ostalih, zaustavili i pretresli predsjednika pločanskog Gradskog vijeća Ostojića kod kojeg su, tvrdi izvor Dubrovačkog vjesnika, pronašli 0,5 grama kemijske supstance za koju se osnovano sumnja da je riječ o ‘crystal methu‘, poznatijem pod nazivom ‘flash‘.

Nakon što mu je pronađena opasna sintetička droga, Ostojić je izjavio da mu služi za osobnu uporabu.

Suočen s težinom prekršaja za kojeg je osumnjičen Ostojić je nakon toga podnio neopozivu ostavku na dužnost koju je obnašao.

Dnevnik Nove TV doznaje da je Ostojić nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu uz prekršajnu prijavu na koju, kako je rekao, sprema žalbu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 19:30