OPROŠTAJ OD KOLEGA

Poznati novinar RTL-a odlazi s ove televizije, poznato je gdje ćemo ga ubuduće gledati

Odsad ćemo Iliju gledati na drugoj televiziji gdje ga prvi radni zadaci čekaju početkom rujna

Ilija Radić

 /Nera Šimić/cropix

Njegovo lice dobro vam je poznato s televizije, a najčešće ga možete vidjeti ispred Banskih dvora.

Ilija Radić dugogodišnji je reporter koji je svoj zanat izbrusio na Televiziji Jadran nakon koje se uputio u Zagreb gdje je dugi niz godina stalan član postave RTL-a, piše Slobodna Dalmacija.

Svojim radom nastoji senzibilizirati građane na to da je politika svuda oko nas, da ona utječe na to kome će se staviti vodovod, zašto nemamo riješenu cestu do Omiša i svakakve stvari takvog tipa koje su sve specifičnije što je politika lokalnija.

No, odsad ćemo Iliju gledati na drugoj televiziji, pošto je prešao na N1 gdje ga prvi radni zadaci čekaju početkom rujna.

- Dragi prijatelji, ovo su najbolji ljudi na svitu! Srce mi je puno, toliko puno da je malo i curilo na oči. Hvala do neba svima na svih ovih skoro 8 godina! Volim vas! - napisao je na Facebooku i podijelio video s pozdravnim porukama svojih kolega.

- Sviđa mi se što nisam čisti proizvod RTL-a nego sam došao s lokalne televizije i to kao proizvod dopisništva što mnoge kolege u Zagrebu nisu iskusile. Taj dio je najzahtjevniji na televiziji. Također, vjerujem da sam dodao i malo ciničnosti i sarkazma, a zahvaljujem kolegama koji se uvijek pobrinu da s time ne pretjeram i da ostane na granici dobrog ukusa - nastavlja Ilija koji je po dolasku na nacionalnu frekvenciju intenzivnije nastavio s radom na govoru i naglasku - rekao je Ilija prošle godine za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 01:25