KRAJ VIKENDA

Potpuni kaos na A1, stvorile se ogromne gužve: ‘Kod Bosiljeva se kolona miče 3 na sat!‘

Povećana je gustoća prometa na važnijim cestama u smjeru unutrašnjosti

Gužve na A1

 Tomislav Novak/

Zbog završetka produženog vikenda, na hrvatskim cestama su se u nedjelju u popodnevnim i večernjim satima stvorile ogromne gužve.

Prema podacima koje je HAK objavio nešto iza 23 sata, povećana je gustoća prometa na važnijim cestama u smjeru unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima te pojedinim graničnim prijelazima.

- Zbog pojačanog prometa moguća su povremena usporavanja i zastoji na autocestama na prilazima odmorištima, naplatnim postajama te u zonama radova i privremene regulacije prometa. Kolnici su mokri ili vlažni i skliski. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, poručuju iz HAK-a.

Iz HAK-a javljaju da se na A1 između Bosiljeva i Zagreba, u smjeru unutrašnjosti, vozi se u koloni u pokretu uz povremene zastoje.

No čitatelji nam javljaju da je na cesti potpuni kaos, da je kolona ogromna i da se "kod Bosiljeva miče tri kilometra na sat".

image

Gužve na A1

Tomislav Novak/
image

Velike gužve na A1

Tomislav Novak/
image

Gužve na A1

Tomislav Novak/

Iz HAK-a javljaju da je na je na autocesti A3 Bregana-Lipovac, u zoni radova kod čvora Slavonski Brod zapad u smjeru Bregane, kolona vozila u pokretu duga je oko 1 km.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. lipanj 2024 18:43