KAKVA INVENTIVNOST

Potpuni amaterizam: Slogan koji je Grbin uzeo od Kolinde već mjesec dana koristi i bivši Gazda!

Prvo su taj slogan predstavili SDP i njihovi partneri, a inspiraciju su, tvrde HDZ-ovci, pronašli u sloganu bivše predsjednice. A onda se otkrilo kako se reklamira Todorić...

Ivanović i Pavić sa sloganima/Todorićev slogan

 Damjan Tadić/Cropix, Screenshot FB: Ivica Todorić

HDZ je u srijedu prozvao novoformiranu koaliciju na čelu s SDP-om da je ime koalicije ukradeni slogan iz kampanje Kolinde Grabar-Kitarović za predsjedničke izbore, ocijenivši da će na parlamentarnim izborima ‘SDP i patuljci oko Peđe Grbina doživjet politički debakl‘.

Radi se o sloganu ‘Koalicija za bolju Hrvatsku‘ koju su predstavili SDP i njihovi partneri, a inspiraciju su, tvrde HDZ-ovci, pronašli u sloganu bivše predsjednice koja je svoju kampanju promovirala sloganom ‘Zajedno za bolju Hrvatsku‘.

Očito je da se radi o vrlo popularnom sloganu. Uočili smo naime da je novoosnovana stranka ‘Zajedno Hrvatska‘ Ivice Todorića kao svoj slogan za izbore uzela, pogađate, ‘Zajedno za bolju Hrvatsku‘.

I u prošlosti, dakle, kao i u danima koji nam slijede mnogi hrvatski političari žele biti zajedno za bolju Hrvatsku, ali problem za većinu (ne biračku) je što na tronu može biti samo jedan.

Pa sad, hoće li na njemu ostati HDZ, za kojeg pretpostavljamo da u kampanju neće s navedenim sloganom, ili će ga od njih preuzeti SDP s partnerima (a možda iznenadi i Todorić), ostaje nam da vidimo, ali u svakom slučaju neka nas pobjednik povede u bolju Hrvatsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:22