OGROMNE GUŽVE

Pogledajte kako je izgledao današnji kaos na Bajakovu: ‘Ovako nešto još nismo vidjeli, koloni nema kraja‘

Prema posljednjim podacima koje je HAK objavio u 16:35, kolona kod GP Bajakovo u smjeru istoka duga je oko 7 kilometara

Kaos na Bajakovu

 Snimio čitatelj/

Velike gužve na cestama i graničnim prijelazima u ovo doba godine nisu pretjerano neobična pojava, no čitatelji nam kažu kako ono čemu su danas svjedočili na Bajakovu nisu nikada do sada vidjeli.

Ranije danas iz jednog smo videa, koji se proširio društvenim mrežama, mogli vidjeti kako to izgleda kad vozačima koji satima čekaju na prelazak granice pukne film.

Naime, na Bajkovu su vozači u subotu navečer stupili u svojevrsni štrajk. Nakon što su više od devet sati čekali kako bi ušli u Srbiju, odlučili su svojim sirenama na vozilima graničnim službenicima dati do znanja koliko su nervozni. Na videosnimci objavljenoj na društvenim mrežama vidi se dugačka kolona automobila, iz kojih se neprestano trubi.

Situacija ni danas nije puno bolja. Čitatelj nam je poslao snimku na kojoj se vidi ogromna kolona automobila koji čekaju kako bi prešli granicu.

- Često idemo u Srbiju, ali ovako nešto još nismo vidjeli, rekao nam je čitatelj i dodao kako koloni nema kraja. Kaže nam kako vozači iz protesta i danas masovno trube.

Prema posljednjim podacima koje je HAK objavio u 16:35, kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru istoka duga je oko 7 kilometara. Jutros se kolona protezala i na deset kilometara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:21