BIZARNA NESREĆA

Pijan naletio na policijski auto dok je trajao očevid, odbačeno vozilo udarilo u policajca

Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,92 promila. U ovoj nesreći vozač i policijski službenik lakše su ozlijeđeni

Ilustrativna fotografija

 Niksa Stipanicev/CROPIX

Sisački policajac i lokalni prometni prekršitelj ozlijeđeni su u subotu navečer tijekom nesvakidašnje nesreće, a nastradalo je i policijsko vozilo.

Naime, oko 19.45 sati po Zagrebačkoj ulici u Sisku 46-godišnjak je vozio auto pod utjecajem alkohola, točnije s 1,92 promila alkohola u krvi. Pritom nije obraćao pažnju na događanja ispred sebe i policijski očevid koji je bio u tijeku zbog prometne nesreće pa se, bez zaustavljanja, uslijed neprilagođene brzine kretanja zabio u policijsko vozilo za očevid parkirano uz rub kolnika i na kojemu su u tom trenutku bili upaljeni bljeskalica i pokazivači smjera.

- Od siline udarca policijsko vozilo je odbačeno te je tom prilikom udarilo u policijskog službenika koji je od udarca pao na kolnik. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 1,92 promila. U ovoj prometnoj nesreći vozač i policijski službenik lakše su ozlijeđeni - kažu iz PU sisačko-moslavačke. Navode pritom i da je 46-godišnji vozač nakon svega odveden nadležnom Općinskog sudu gdje mu je dežurni sudac odredio zadržavanje iza rešetaka narednih osam dana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:22