PREDSJEDNIK SDP-A

Peđa Grbin: U Zagorju lokalni čelnici i župan naprosto dobro rade svoj posao

Grbin je istaknuo da mu je izrazito zadovoljstvo biti u Zagorju i uvjeriti se u to kako funkcionira kvalitetna javna uprava
Peđa Grbin
 Božo Radić/Cropix

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u srijedu je obišao nekoliko općina i gradova u Krapinsko-zagorskoj županiji te uoči izbora pružio podršku stranačkim kandidatima, ističući da tamošnji lokalni čelnici i župan naprosto dobro rade svoj posao.

Grbin je istaknuo da mu je izrazito zadovoljstvo biti u Zagorju i uvjeriti se u to kako funkcionira kvalitetna javna uprava, kako sve funkcionira kada ljudi koji dobiju povjerenje građana znaju svoj posao.

"Od Zlatara, Zlatar Bistrice, Mača pa nadalje, koriste se i javna sredstva kako bi se podizala kvaliteta života građana. Kod SDP-a tu su odgovori, a ne izgovori”, kazao je Grbin.

Izrazio je uvjerenje da će svi dosadašnji gradonačelnici i gradonačelnice te načelnici i načelnice s područja Krapinsko-zagorske županije, kao i aktualni župan, ponovno dobiti povjerenje građana.

"Oni naprosto dobro rade svoj posao", rekao je predsjednik SDP-a.

U Zagorju je boravio u društvu potpredsjednika SDP-a Siniše Hajdaša Dončića i krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara. Dok je Hajdaš Dončić predsjednika stranke upoznao s kandidatima, Kolar je istaknuo da je Grbin vidio tek mali dio kapitalnih projekata realiziranih u protekle četiri godine.

Spomenuo je tako 12 energetski obnovljenih škola, tri nove sportske dvorane, Poslovno-tehnološki inkubator s centrom za robotiku i nove tehnologije, ishođenu građevinsku dozvolu za gradnju specijalne bolnice u Krapinskim Toplicama procijenjene vrijednosti 380 milijuna kuna i brojne druge projekte.

Grbin je obišao i novoizgrađeni bazen pri Specijalnoj bolnici Stubičke Toplice u vrijednosti 23 milijuna kuna, a Kolar je napomenuo da je pripremljen projekt dogradnje Specijalne bolnice s još tri nova vanjska bazena, vrijednosti 171 milijun kuna.

"To su sve projekti koje smo proveli i projekti za budućnost koje smo pripremili u našem programu za sljedeće četiri godine", rekao je župan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:02