PORUKA MILANOVIĆU

Nova runda rata, Rudan u kontraofenzivi: ‘Zoki, pjetliću, ako si budan, baci oko na ovo‘

‘Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo‘, napisao je Milanović
Vedrana Rudan, Zoran Milanović
 Srđan Vrančić/Cropix, Željko Hajdinjak/Cropix

Nastavlja se prepirka predsjednika Republike Zorana Milanovića i spisateljice Vedrane Rudan.

Rudan je danas gostujući na N1 televiziji komentirala istupe predsjednika Milanovića, koji je posljednjih dana napao Udrugu B.a.B.e i pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova zbog reakcija na njegovu izjavu o seksualnom zlostavljanju.

- On je jedan u nizu potpuno nekvalificiranih osoba koje se bave poslom s kojim nemaju veze, divljak koji nije za Hrvatsku učinio ništa. On se usuđuje reći da udruga B.a.B.e ima ružno ime, ta udruga je čudo učinila za žene. Njemu govoriti bilo što je gubljenje vremena jer je taj čovjek potkapacitiran, intelektualno nevin, to je banalna fraza, ali ja u to iskreno vjerujem - kazala je Rudan i dodala da bi bilo najbolje da Milanović do kraja mandata ostane u krevetu. Nazvala ga je čudakom i mačo divljakom koji Hrvatskoj ne treba. On joj je odgovorio i nazvao ju polupismenim i vulgarnim piskaralom.

- Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo. Protiv fašističko-boljševičkog terora u javnom prostoru! No pasaran! Za slobodu govora, normalnosti i zdravog razuma, napisao je Milanović na Facebooku.

Na njegovu se izjavu Rudan osvrnula u tekstu na svojoj web stranici, pod naslovom 'Pijetao se probudio'.

U tom je tekstu Rudan predsjedniku još jednom poručila "neka spava jer je u tome najbolji" te ga uputila na ostale linkove na svojoj stranici na kojima je pisala o njemu i evidentno ga verbalno napadala, čime ga je i demantirala.

Tekst Vedrane Rudan prenosimo u cijelosti:

- Svi već znate, ali nekako moram početi. Danas sam gostovala na televiziji N1 u Zagrebu kod novinarke Ive Puljić-Šego. Da mi je netko rekao da ću postati brejkingnjuz zato jer sam o trenutačnom predsjedniku Hrvatske rekla ono što o njemu godinama pišem, pomislila bih da je lud.

Nikad mi nije palo na pamet da bi bilo koji tekst mogao do njega stići. Čovjek je bio premijer, danas je predsjednik, moraš kao autorica koja je prisutna samo na svom blogu biti zaista bolesno opsjednuta svojom veličinom pa pomisliti da će se na neki tvoj komentar osvrnuti Predsjednik osobno, pa bio on i Milanović.

Kad tamo…Evo zore, evo dana, evo i Zorana. Što mi poručuje junak mog jučerašnjeg bloga?

Pijetao se, tko zna čime izazvan, probudio i kukuriknuo:

„Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo.“

Zoki, pjetliću, ako si budan, baci oko na ove linkove.

http://www.rudan.info/milanovic-nije-majmun/ – 06.08.2013

http://www.rudan.info/zoki-od-bjesnila/ – 22.09.2013

http://www.rudan.info/milanovicu-javi-se/ – 15.12.2013

http://www.rudan.info/jase-li-milanovic-na-motoru/ – 11.02.2014

http://www.rudan.info/ciste-ruke/ – 08.05.2014

http://www.rudan.info/kockasti-milanovic/ – 03.06.2014

http://www.rudan.info/otvoreno-pismo-sefu-vlade-zoranu-milanovicu/ – 17.01.2015

http://www.rudan.info/mrznja/ – 25.08.2016

http://www.rudan.info/prasac-iz-naseg-sokaka/ – 26.09.2020

Pijetao, na svom fejsu, u trećem licu jednine, nabraja sve svoje herojske pobjede koje je krvavom borbom izvojevao dok je bio premijer. Jebeni, glupi, tupi, slijepi građani “Slučajne Države Hrvatske“, kako joj je ne tako davno tepao trenutačni predsjednik, ni jednu od pobjeda nisu prepoznali. Smrt narodu, živio Predsjednik!

Zoki, Zoki! Davno je poznati, američki kongresmen Daniel Patrick Moynihan rekao: „Svatko ima pravo na vlastito mišljenje, ali ne i na vlastite činjenice.“

Jučer sam ti poručila, danas ću opet: „Hrči, Zorane, hrči, Zorane, hrči, Zorane. U tome si najbolji., poručila je Vedrana Rudan predsjedniku Milanoviću na svojoj stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2022 18:58