TRAGEDIJA U PETRINJI

Neslužbeno doznajemo: Na bebi nema tragova nasilja, riječ je o tzv. smrti u kolijevci

Prema prvim informacijama, na tijelu bebe nema tragova nasilja niti išta upućuje na to

Kontejnersko naselje, Ilustrativna fotografija

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

U kontejnerskom naselju u Petrinji dogodila se strašna tragedija - preminula je tromjesečna beba, potvrđeno nam je iz Policijske uprave Sisačko-moslavačke. Djetešce je zaprimljeno u Opću bolnicu Sisak jutros oko 7.30 sati, ali joj, nažalost, nije bilo spasa. Uzroci smrti za sada nisu poznati, no policija ne sumnja na nasilnu smrt.

- Policija je u jutarnjim satima zaprimila dojavu iz Opće bolnice Sisak o smrti djeteta starosti od oko dva mjeseca. U ovom trenutku nema sumnji na nasilnu smrt. Nadležno Županijsko državno odvjetništvo naložilo je obdukciju tijela djeteta na Zavodu za sudsku medicinu na Šalati u Zagrebu - potvrdila nam je glasnogovornica PU sisačko-moslavačke Maja Filipović.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, rano jutros obitelj je tromjesečnu bebu dovezla u bolnicu, međutim, djetetu nažalost nije bilo spasa. Prema protokolu o svemu je odmah obaviještena i policija.

Prema prvim informacijama, na tijelu bebe nema tragova nasilja niti išta upućuje na to, već je riječ je o tzv. smrti u koljevci, odnosno sindromu iznenadne dojenačke smrti (SIDS). No točan uzrok smrti bit će poznat po dovršetku obdukcije na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku gdje je dijete prevezeno.

Podsjetimo, u petrinjskom kontejnerskom naselju smještene su osobe čiji su domovi stradali u velikom potresu koji se na tom području zbio prije dvije godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 10:02