NAPETA ATMOSFERA

Neradna nedjelja opustošila trgovinu u zagrebačkom shopping centru: ‘Trgovkinje su padale s nogu!‘

- Toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje, piše u objavi na Facebooku

Gužve u Avenue Mallu

 /Cropix

Trgovci će morati izabrati kojih će 16 nedjelja raditi u 2024. godini, a odluka Vlade o djelomičnoj zabrani rada stvorila je probleme već proteklog vikenda. Naime, subota je bila neradna zbog blagdana Sveta tri kralja pa je u nedjelju krenula velika navala na one trgovine koje su bili otvorene.

Jedan od rijetkih otvorenih trgovačkih centara bio je Avenue Mall koji je bilježio velike gužve tijekom cijelog dana.

Slike i opis situacije prenijela je i Facebook stranica “Halo, inspektore”.

“Jedini trgovački centar u Zagrebu (uz Super novu i Garden Mall) koji je danas radio top tema je cijeli dan ne samo hrvatskih već i inozemnih portala”, navode u svojoj objavi.

“Mi ćemo vam pokazati kako je izgledao Konzum u tom trgovačkom centru danas, predvečer. Osim što su trgovkinje cijeli dan padale s nogu i pokušavale smanjiti redove i usput popuniti police, kaos nije prestajao. Štoviše on je sve više jačao i jačao. Sve se kupovalo. Od voća i povrća, do higijene, mliječnih i mesnih proizvoda, pića, cigareta, sendviča, sve što se moglo staviti u korpe ili kolica se uzimalo”, pišu.

“Slike koje vam donosimo najbolje svjedoče o “posljedicama” prve radne nedjelje i to u zagrebačkom trgovačkom centru koji je danas radio i koji je zbog kiše vlastite podzemne garaže na tri razine, imao “dodatnu prednost” u odnosu recimo na Super novu ili Garden Mall. Gdje su također bile gužva, ali ne kao u Avenue Mallu. Toliko o tome koliko su građani Hrvatske (zaista) za neradne nedjelje i spremni za “preživljavanje” dva neradna dana u komadu”, napominju te dodaju da je atmosfera bila začinjena i psovkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:56