VREMENSKA PROGNOZA

Nedjelja će uglavnom biti sunčana, no jak vjetar ponegdje će još uvijek otežavati promet

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), izvijestio je HAK

Ilustracija

 Jure Miskovic/Cropix

U nedjelju ujutro i dio prijepodneva će u unutrašnjosti još biti niskih oblaka i magle, a zatim će biti barem djelomice sunčano, ponajprije u središnjim i gorskim predjelima. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano, a umjerena i jaka bura će postupno slabjeti, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za nedjelju.

Najviša dnevna temperatura od 5 do 9, a na Jadranu između 13 i 16 stupnjeva Celzija.

Zbog jakog vjetra samo za osobna vozila otvorena je državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54), izvijestio je u nedjelju ujutro Hrvatski auto-klub.

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) između čvora Ivanja Reka i mosta Sava u smjeru Bregane vozi se usporeno, jednim prometnim trakom.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdajene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Matulji iz smjera graničnog prijelaza Rupa u smjeru Opatije i Pule. Promet je na čvoru Jurdani preusmjeren na Jadransku magistralu (DC8) za Pulu/Opatiju i Matulje.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za motorna vozila koja nemaju propisanu zimsku opremu i teretnim vozilima s priključnim vozilom na državnoj cesti DC42 u mjestu Poljanak te na županijskim i lokalnim cestama na području Korenice.

Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan, a zbog izvanrednog događaja na državnoj cesti DC36 u mjestu Letovanić vozi se jednim trakom usporeno.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnom prijelazu Tovarnik-Šid teretna vozila na ulaz čekaju dva sata, a na izlaz jedan sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 02:13