PRIOPĆIO MORH

Naoružajte se strpljenjem: Dionicama autocesta A1 i A4 danas idu dvije kolone oklopnih vozila HV-a, moguće su gužve

Iz MORH-a su priopćili da će se dvije kolone oklopnih i drugih vozila HV-a kretati rutom od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan

Ilustracija, oklopna vozila HV-a (arhivska fotografija)

 Goran Mehkek/Cropix/Cropix

Ako ćete se danas naći na dionici autoceste od Karlovca pa do Goričana, graničnog prijelaza s Mađarskom, naoružajte se strpljenjem.

Naime, iz MORH-a su priopćili da će se dvije kolone oklopnih i drugih vozila HV-a kretati rutom od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan, zbog čega se može očekivati pojačani cestovni promet.

- Pripadnici, tehnika i vozila iz sastava 1. hrvatskog kontingenta (HRVCON) NATO aktivnosti ojačane budnosti (eVA – enhanced Vigilance Activities) upućuju se u srijedu 27. srpnja 2022. godine cestovnim putem u područje aktivnosti u Mađarsku te se do 15:00 sati očekuje pojačan promet na prometnicama od Karlovca do graničnog prijelaza Goričan.

Dvije kolone oklopnih i drugih vozila te kamiona kretat će se rutom od vojarne "110. brigade Hrvatske vojske" u Karlovcu do Turnja, autocestom do Lučkog te dalje do Ivanje Reke, preko Varaždina i Čakovca do GP Goričan.

Tijekom prolaska kolona vozila na navedenoj relaciji može se očekivati pojačani cestovni promet te molimo građane za strpljenje i razumijevanje, poručuju iz MORH-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:24