S UNE NA PRISAVLJE

Nakon samo nekoliko mjeseci napustila ‘Dodikovu‘ TV: Matea Dominiković novo je lice HTV-ova informativnog programa

Reporterka je navodno je s UNOM TV sporazumno raskinula ugovor još u travnju

Matea Dominiković

 Neja Markicevic/Cropix

Matea Dominiković sljedećeg tjedna počinje raditi u Informativnom programu HTV-a (područje unutarnje politike), te će svakodnevno gledatelje izvještavati s terena. Navodno je s UNOM TV sporazumno raskinula ugovor još u travnju, doznaje tportal.

Podsjetimo, u rujnu prošle godine tadašnja uzdanica N1 televizije pridružila se ekipi nove regionalne televizije koju se povezuje s Miloradom Dodikom. Tada je izjavila se na odlazak na UNA TV odlučila 'zbog sjajne ekipe koja će biti u Informativnom programu, te da joj je trebala nova energija, izazov u karijeri'. No sada, prema saznanjima tportala, karijeru će nastaviti na Prisavlju.

Matea je karijeru počela na RTL-u kao studentica, prvo je stigla u sportsku redakciju, no tamo se kratko zadržala jer su je brzo pozvali da se pridruži RTL-ovim informativcima. Potom je uslijedio poziv s N1. Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa intenzivno je pratila sve aspekte na tu temu.

Mnogi se Dominiković sjećaju, piše tportal, po tome što je njezino inzistiranje na odgovorima živciralo pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:04