LJETOVANJE IZ NOĆNE MORE

‘Na Šolti smo unajmile apartman za 80€, a dočekali nas madraci puni grinja, pokvarena pećnica, sve se raspadalo!‘

Četiri prijateljice iz kontinentalne Hrvatske šokirao je smještaj koji su unajmile za ljetovanje na Šolti
Apartman na Šolti
 Privatni Album/slobodna Dalmacija

Četiri djevojke iz kontinentalne Hrvatske (podaci poznati redakciji Slobodne Dalmacije) dugo su priželjivale odmor na Šolti. Preko popularne platforme za iznajmljivanje smještaja Booking.com rezervirale su apartman u Stomorskoj za ukupno devet noćenja.

Međutim kad su nakon dugog puta konačno stigle na odredište dočekao ih je hladan tuš, a problemi su počeli već prilikom ulaska, piše Slobodna Dalmacija.

- Iako su nam rekli da možemo doći oko 11 sati, kad smo došli, gospođa nam je preko mobitela rekla kako se na toj adresi ne nalazi apartman nego kancelarija. Rekla nam je da se nekako snađemo do 14 sati kad će smještaj biti spreman, kaže nam Slobodnoj Dalmaciji jedna od djevojaka.

U 14 sati stižu ispred točne adrese da bi bile poslane u drugi apartman.

image
Apartman na Šolti
Privatni Album/slobodna Dalmacija

- Plaćen je apartman s internetom, no njega naravno nije bilo, jer tko bi u 21. stoljeću imao internet u apartmanima. Sam smještaj je bio u užasno lošem stanju, star, oronuo, žarulje i utičnice nisu radile, madraci puni grinja, posteljina strgana, na tanjurima plijesan... Našli smo samo tri šalice za nas četiri. Apartman se doslovno raspadao!

Ubrzo su djevojke shvatile i da pećnica ne radi i kako je plinska boca prazna.

- Nismo mogle ni skuhati kavu. Tek navečer oko deset sati poslali su nam majstora koji je utvrdio da je uređaj neispravan. Što smo god pitale gospođu s kojom smo komunicirale dobile bi bezobrazan i bahat odgovor. Odnos prema gostima im je užasan. Moram spomenuti i kako su nam prilikom prijave doslovno bacili osobnu iskaznicu preko stola. Sve to možete dobiti za samo 80 eura po noćenju, kaže Slobodnoj ogorčena djevojka.

image
Apartman na Šolti
Privatni Album/slobodna Dalmacija

Novinari Slobodne kontakirali su tvrtku sa sjedištem u Stomorskoj čija je djelatnost, kako stoji na internetu, gradnja, prodaja i iznajmljivanje apartmana te ugostiteljstvo. Javila im se ženska osoba koja im je rekla kako je ona djelatnica tvrtke i da je upoznata s ovim slučajem no da bi se trebali obratiti vlasnicima koji su djevojkama iznajmili apartman. Poslala je novinarima Slobodne i njihov kontakt, međutim, do zaključenja pisanja teksta, na pozive im nitko nije odgovarao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 14:48