‘SLAVIMO DOBROČINSTVO‘

Na humanitarnoj večeri koju je za udrugu Krijesnice organizirao Rotary Klub 1242 Zagreb prikupljeno 100 tisuća kuna

Mustapić se okupljenima zahvalio na dolasku te na pomaganju Krijesnicama da "malo jače svijetle"

Miljenko Mustapić i Sanda Berzenji iz Rotaryja s Jelenom Češljar, Žanom Salapić i Mihaelom Severincem iz Krijesnica

 Ranko Suvar/Cropix

Stotinu tisuća kuna donirano je udruzi Krijesnice na humanitarnoj večeri koja se u srijedu, 19. studenog održala u restoranu Maksimir u Zagrebu, a koju je organizirao Rotary Klub 1242 Zagreb.

Predsjednik Rotary Kluba 1242 Zagreb dr. sc. Miljenko Mustapić rekao je da su RC 1242 Zagreb i Krijesnice te večeri zajedno krenuli u rotarijansku godinu te da će rotarijanci pomoći Krijesnicama.

image

Miljenko i Petrana Mustapić

Ranko Suvar/Cropix
image

Frano Ridjan i Miljenko Mustapić

Ranko Suvar/Cropix
image

Jelena Češljar, Mihael Severinac i Žana Salapić iz udruge Krijesnice

Ranko Suvar/Cropix

Mustapić se okupljenima zahvalio na dolasku te na pomaganju Krijesnicama da "malo jače svijetle". "Večeras slavimo prijateljstvo i dobročinstvo", rekao je Mustapić te potom pozdravio partnere iz dosadašnjih akcija iz Klaićeve bolnice, Škole u bolnici te ustanove za slijepe "Vinko Bek".

Iste je večeri RC 1242 Zagreb proslavio svoj osmi rođendan. "U Klubu imam 37 prijateljica i prijatelja i sastajemo se jednom tjedno i ugodno se družimo. Radi se o izuzetnim individualcima, filantropima, prvoligašima u svojim poslovima i životima. Upravo ti ljudi su u proteklim godinama odlučili svoje slobodno vrijeme posvetiti pomoći drugima, i to djeci u posebnim potrebama da im se omogući djetinjstvo kakvo svako dijete zaslužuje. Upravo ti ljudi, moji dragi prijatelji, zaslužni su za bezbroj dječjih osmjeha na licima", rekao je Mustapić te dodao da su kroz godine i kampanje ostvarili su donacije u iznosu preko 6.000.000 kuna.

image

Miljenko Mustapić, Mladen Duduković i Sanda Berzenji

Ranko Suvar/Cropix
image

Frano Ridjan, Lana Antunović i Luka Vidović

Ranko Suvar/Cropix
image

Frano Ridjan, Igor Drljo, Lana Antunović, Luka Vidović i Miljenko Mustapić

Ranko Suvar/Cropix

"Ponosan što sam dio ovakve izrazito uspješne humanitarne skupine, prijatelja koji su uvijek spremni bezuvjetno pomoći", rekao je Mustapić.

Program u restoranu Maksimir vodio je televizijski voditelj Frano Ridjan, a svečanost su nastupima uveličali iluzionist Luka Vidović, stand-up komičar Igor Drlja te duo Neven Stipčić Acoustic, a nazočni su dobili priliku da ih portretiraju karikaturisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:45