DETALJI STRAVE NA A1

Mladić se kombijem zabio u Škodu zaustavljenu u pretjecajnom traku: Dvoje ljudi je poginulo

Na mjestu događaja smrtno su stradali vozač osobnog automobila i 70-godišnja suputnica, priopćila je policija
 Gspress.net/

Policija je izvijestila o detaljima strašne nesreće koja se dogodila u petak u 13.52 sati u Lici kod odmorišta Janče na 164. kilometru autoceste A1 u smjeru juga. Dvije osobe iz Ogulina su poginule, a troje ozlijeđenih završilo je u gospićkoj bolnici.

Vozač osobnog automobila marke Škoda iz Ogulina iz nekog razloga zaustavio je vozilo, no ne u zaustavnoj, već u pretjecajnoj traci. Možda je ostao u kvaru, jer je postavio sigurnosni trokut.

- Do nesreće je došlo kad je 26-godišnjak iz Gospića upravljao kombi vozilom zagrebačke registracijske oznake i prednjim dijelom automobila udario u stražnji dio osobnog automobila ogulinske registracijske oznake kojim je upravljao 68-godišnjak iz Ogulina, a koji je u tom trenutku bio zaustavljen na traci za pretjecanje s postavljenim sigurnosnim trokutom - kažu u PU ličko-senjskoj.

Na mjestu događaja smrtno su stradali vozač osobnog automobila i 70-godišnja putnica u osobnom automobilu, dok su vozač kombija i dvojica putnika iz kombija teško ozlijeđeni i zadržani na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću.

Fotografije nam je ustupio portal GSPress.net

image
Gspress.net/
image
Gspress.net/
image
Gspress.net/
image
Gspress.net/
image
Gspress.net/
image
Gspress.net/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 10:47