SLATKI DVOBOJ

Miss HDZ-a protiv miss SDP-a: Od oblog trbuščića ceker je ipak gori

Opačić je izgledala bljedunjavo, a Matković kao svijetleća reklama
 Admir Buljubašić/CROPIX

ZAGREB - Saborska zastupnica SDP-a Milanka Opačić i državna tajnica Ministarstva gospodarstva Bianca Matković, inače političke suparnice, odmjerile su snage i na crvenom tepihu u za njih neuobičajenom glamuroznom izdanju, na crvenom tepihu Dubrovnik Film Meetinga.

Rezultat?

Otkrila trbuh, smanjila prsa

- Loš odabir haljine za Biancu Matković s obzirom na njezinu figuru jer je istaknula nedostatke. Struk nije formiran i nazire se trbuščić, a asimetrični kroj haljine smanjuje prsa - smatra modni stilist Borut Mihalić i dodaje da je Opačić bolje izabrala haljinu koja pristaje njezinoj figuri.

Profesorica Ljiljana Buhač misli drukčije te smatra da Opačić djeluje “sladunjavo, bljedunjavo i anemično”, dok joj Matković izgleda kao “svijetleća reklama”.

Opačićkin veliki gaf

- Svijetla i kovrčava kosa, bijela haljina, bijele sandale i bijela torba pridonijeli su Opačićkinu sladunjavom izgledu - kaže Buhač i dodaje da političarka zbog sve te bjeline izgleda kao “kuma na firmi”.

Ako ćemo brojiti pluseve i minuse, pobjedu bi odnijela Bianca Matković jer je najveći modni gaf, prema mišljenju stručnjaka, ipak napravila Opačić.

- Velika bijela torba, iako super paše uz kreaciju, nikako nije spojiva s crvenim tepihom. Ono što se nosi jest mala koktel-torbica. Ni sat na ruci nije rezerviran za crveni tepih, osim ako su u igri sponzorski ugovori - zaključio je Mihalić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:43