NESREĆA NA SVADBI

Majka djevojke koja je s mladićem upala u bunar: ‘Nisu htjeli voditi ljubav, evo što se dogodilo‘

Majka djevojke je demantirala napise o tome kako su mladić i djevojka namjeravali voditi ljubav
Bunar u koji je pao 'zaigrani' par
 Darko Imbriša/podravski.hr

Djevojka i mladić, oboje u dobi od 25 godina, umalo su izbjegli ozbiljne ozljede tijekom izljeva nježnosti na jednoj parceli u Đurđevcu, piše Podravski.hr.

Kako smo ranije izvijestili, dvojac je u naletu strasti u subotu oko 22 sata završio u bunaru na parceli nedaleko od hotela Picok u Đurđevcu. Djevojka i mladić bili su gosti u svatovima, a nakon nekoliko plesova buknula je ljubavna „kemija“ između njih pa su potražili mjesto na kojem se mogu osamiti.

To su mjesto pronašli na međi praznog privatnog imanja i gradske parcele nedaleko od hotela Picok. No, uz šikaru se nalazi i stari zdenac koji je bio pokriven limenim poklopcem, a zaigrani par je u naletu strasti legao na taj poklopac. On je pod njihovom težinom „popustio“ pa su oboje pali u bunar.

image
Bunar u koji je pao 'zaigrani' par
Darko Imbriša/podravski.hr

Sreća u nesreći je da njihov pad u bunar dubine četiri metra nije imao tragične posljedice, a na ruku im je išla i činjenica da je na dnu bilo samo 30-ak centimetara vode, piše Podravski.hr.

Nakon pada i nenadanog kupanja djevojka je počela vikom tražiti pomoć, a njezine je povike iz hotelske sobe čuo jedan od gostiju svatova. On je odmah izašao u predvorje hotela, no povika više nije bilo pa nije mogao locirati otkud su dolazili pozivi za pomoć. Ipak, nakon nekoliko minuta ponovno su se čuli povici pa ih je dotični gospodin locirao te ih uz pomoć još dva gosta izvukao iz bunara.

- U međuvremenu smo pozvali i hitnu pomoć, vatrogasce i policiju, a kad su izvučeni iz bunara, djevojka se žalila da je glavom udarila u cigleni dio bunara, dok je mladić rekao da nema nikakvih ozljeda. Hitna je odvezla djevojku u bolnicu na pregled i srećom, prošla je samo s lakšim ozljedama glave te je odmah puštena doma - pričaju gosti svatova. Sreća je, dodaju oni, da je sve dobro završilo pa da se sad mogu svi šaliti na račun novopečenih ljubavnika.

image
Dvorište s bunarom u koji je pao 'zaigrani' par
Darko Imbriša/podravski.hr

- Nakon što smo saznali da je sve dobro prošlo, počeli smo se šaliti i da su naši Romeo i Julija htjeli pomoći mladencima da ožive tradicijski svatovski običaj odlaska na vodu koja se obavezno uzimala iz zdenca, kažu u šali gosti.

No, uzavrele svatovske strasti na zdencu, koje su srećom prošle bez tragedije, pravo su upozorenje i gradskoj upravi da „zatrpa“ bunar kako se ne bi nešto slično ponovilo, piše Podravski.

- Ne završavaju svi padovi u bunar tako sretno kao ovaj pa se nadamo da će mjerodavni reagirati, zaključili su svatovski gosti.

Sada je, za portal Danica.hr, progovorila i majke mlade djevojke koja je rekla kako nije istina da je mladi par, koji su mnogi i šali prozvali Romeom i Julijom, htjeli voditi ljubav.

- Oni su samo prijatelji, dvije godine se nisu uopće vidjeli. Bili su zajedno na svadbi, a mladiću je u jednom času pozlilo jer je bio pijan pa su izašli na svjež zrak. Sjeli su na poklopac bunara i onda su propali u zdenac dubok četiri i pol metra. M. je pao po mojoj kćeri D. i nije istina da je prošla bez ozljeda. Sva je natučena i plava, ima potres mozga, stradalo joj je i oko u padu, a sreća da nosi leće pa je bilo koliko-toliko zaštićeno. Ipak, imali su sreću, moglo je sve biti puno gore, ispričala je majka.

Dodala je za Danica.hr kako se cijela obitelj osjeća ogročeno zbog lažnih informacija koje su zabavljale javnost.

Fotografije bunara ustupio nam je portal Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. kolovoz 2022 19:30