PLIJENI PAŽNJU

Kolinda otkrila što će odjenuti protiv Belgije: ‘Bit ćemo tu i bit će sve u crveno-bijelim bojama!‘

Bivša predsjednica otkrila je i koji plasman Vatrenih očekuje, ali i je li joj se javio kanadski premijer Justin Trudeau

Kolinda Grabar-Kitarović

 Tom Dubravec/Cropix

U Dohi svojim modnim odabirom pozornost svaki dan plijeni bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. U pauzi od nogometa i diplomatskih aktivnosti stala je pred kameru i za Dnevnik Nove TV otkrila što će odjenuti protiv Belgije, koji plasman Vatrenih očekuje, ali i je li joj se javio kanadski premijer Justin Trudeau.

U pauzi od nogometa bivša je predsjednica u obilasku muzeja u Dohi. Naravno, u prepoznatljivoj crveno-bijeloj kombinaciji. U ponedjeljak je bila na čak tri utakmice, a pažnju je privukla dizajnerskom crveno-bijelom košuljom.

"To je košulja koju nisam nosila ranije jer mi je bila velika, ali mi je Krie to malo preuredila da nije baš ogromna, ali puno mi znači ta košulja", rekla je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Utakmicu s Kanadom pratila je u narodnoj nošnji i hrvatsku tradiciju plasirala na svjetske naslovnice. Protiv Belgije navijat će u dresu.

"Svi pitaju, stranci, gdje mogu kupiti bilo što s hrvatskim kvadratićima, odnosno šahovnicom. Ja se vraćam u Hrvatsku 2. prosinca i onda se vraćam 16. i kofere ću nakrcati rekvizitima da ih mogu podijeliti da bude ipak malo više boja", rekla je Grabar-Kitarović.

‘Bilo bi korektno da se Milanović i ja pozdravimo‘

Nakon trijumfa Vatrenih protiv Kanade njihovu premijeru Trudeauu na Twitteru je poručila da joj je nedostajalo njegovo društvo.

"Ne, nismo se čuli. Ja sam ovdje uglavnom bez Wi-Fija, ignoriram te komunikacije jer bih htjela imati kompletan doživljaj prvenstva u Dohi i nekako se socijalizirati s ljudima", kazala je Grabar-Kitarović.

Na prvenstvo, koje je puno kontroverzi, pozvala ju je država Katar, ali je ovdje, kaže, privatno kod prijatelja.

"U tu političku sferu se ne miješam između ostalog jer je Katar jedan od kandidata za buduće Olimpijske igre. To ne mogu komentirati. Međutim, meni je atmosfera predivna", rekla je bivša predsjednica.

Još bolju atmosferu očekuje protiv Belgije i ne sumnja u pobjedu. Na tu utakmicu stiže i predsjednik Zoran Milanović.

"Mislim da bi bilo korektno da se pozdravimo, ali VIP prepuštam njemu i njegovu izaslanstvu, a ja ću otići navijati na tribine s navijačima", rekla je Kolinda.

I u maniru prave navijačice prognozira. "Očekujem ih u polufinalu i finalu. Dakle, ‘no pressure‘, što se kaže, ali bit ćemo tu i bit će sve u crveno-bijelim bojama", zaključila je Grabar-Kitarović za Dnevnik Nove TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 00:39