ŽELI NOVI MANDAT

KOLINDA OBJAVILA DA IMA PRVIH 10.000 POTPISA 'Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu'

 
Prema zakonu, predsjednik privilegiranom mirovinom ne može nagraditi bilo koga, već samo osobu koja ima “osobite zasluge za unaprjeđenje Oružanih snaga”
 Goran Mehkek / CROPIX

Aktualna predsjednica i kandidatkinja za još jedan mandat na Pantovčaku Kolinda Grabar-Kitarović u petak poslijepodne je na svojoj Facebook stranici objavila kako je prikupila potrebnih 10.000 potpisa građana za svoju kandidaturu.

"Prvih 10.000 je tu! Upravo su mi javili s terena da smo prikupili prvih 10 000 potpisa. Nema stajanja, nastavljamo raditi, pričati s našim ljudima, do kraja, u pobjedu, za vas, za Domovinu! Vaša predsjednica", napisala je Grabar-Kitarović.

Podsjetimo, od ponoći su počeli teći rokovi u kojima potencijalni kandidati za Pantovčak moraju prikupiti po 10 tisuća potpisa i time potkrijepiti svoju predsjedničku kandidaturu.

Potpise trebaju prikupiti u 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP), svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednog kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 18:30