‘TEHNIČKA POGREŠKA‘

Koliko god platio, požeškom komunalcu uvijek si dužan. U gradskoj tvrtki krivnju svalili na - programere

‘Prilikom tiskanja računa korišten je obrazac za korisnike u individualnom stanovanju, umjesto obrasca za korisnike višestambenih objekata‘

Požega, arhiva

 Emica Elvedji/Cropix

- Svaki mjesec račun za odvoz smeća plaćam prije datuma dospijeća i nikad nisam dužan, ali požeški Komunalac svejedno mi na svakom računu ispisuje da imam dugovanje, i to uvijek u iznosu identičnom kao što je i sam račun. Zvao sam ih nekoliko puta kako bih prigovorio, i svaki put mi kažu kako je doista točno da dug ne postoji, ali obavijest o dugu svejedno mi stiže svaki mjesec - požalio nam se jedan čitatelj koji kaže da ne želi da tijekom godina izgleda kao da je Komunalcu kontinuirano dugovao za odvoz smeća, posebno s obzirom na činjenicu da ga redovito plaća.

Kako smo zaključili da je njegov prigovor posve na mjestu, obratili smo se Komunalcu Požega, u kojem su nam potvrdili kako čitatelj doista na vrijeme plaća svoje račune te da je u pitanju tehnička pogreška.

"Prilikom tiskanja računa korišten je obrazac za korisnike u individualnom stanovanju, umjesto obrasca za korisnike višestambenih objekata. Naime, ovi prvi račune dobivaju dvaput godišnje te im se u napomeni navodi ukupno dugovanje nakon obračuna", kažu u toj tvrtki, potvrđujući da naš čitatelj nije bio jedini koji im je ukazao na taj problem.

Tvrde također da su kontaktirali programere te kako će pogreška biti uklonjena, a čitateljima ne preostaje drugo nego pričekati sljedeći račun kako bi se uvjerili je li problem doista riješen.


Imate prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:13