NOĆNI PIROMAN

Kamere uhvatile maskiranog čovjeka, na brodice u Medulinu bačen je molotovljev koktel!?

Kamere su navodno snimile osobu koja je na brod bacila bocu s nekakvom zapaljivom tekućinom

Veliki požar u marini Medulin. Vatra je zahvatila, po prvoj procjeni, pedesetak brodova
 

 Goran Sebelic/Cropix

Prema neslužbenim informacijama, požar u kojem su sredinom svibnja stradala 22 plovila u Medulinu, navodno je podmetnut. Policija je zasad izašla samo s informacijom da je vatrena stihija izazvana otvorenim plamenom, ne navodeći nikakve druge detalje, piše Leonid Slijepčević za portal Istra 24.

image

Veliki požar u marini Medulin. Vatra je zahvatila, po prvoj procjeni, pedesetak brodova

Goran Sebelic/Cropix

Jučer je iz mora izvađeno i posljednje zapaljeno plovilo. Pojavile su se i informacije da je jedna kamera snimila maskiranu osobu koja je na jedan od brodova bacila ‘Molotovljev koktel‘. Požar se nakon toga proširio i na ostala plovila.

Potvrdu ovih informacija zatražili su iz Istre24 od Policijske uprave istarske, ali kao što je u ovoj fazi istrage bilo i očekivano, policija iste nije ni opovrgnula, ni potvrdila.

- Poštovani, budući da je postupanje tijekom izvida tajno, nismo u mogućnosti govoriti o detaljima kako ne bismo ugrozili daljnji tijek izvida. Razumijemo interes u svezi navedenog slučaja te ćemo po okončanju kriminalističkog istraživanja, o svemu utvrđenom izvijestiti javnost - poručili su iz Ureda načelnika.

image

U pozaru u medulinskoj luci izgorilo je sve skupa 30 brodova, od toga 22 su totalno izgorila i potonula, 2 znatno izgorila ali nisu potonula i 6 djelomicno opozarena

Goran Sebelic/Cropix

Ova informacija baca potpuno novo svjetlo na slučaj koji za posljedicu ima popriličnu materijanu štetu, piše Leonid Slijepčević za portal Istra 24.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. lipanj 2024 17:16