IZBORNA KAMPANJA

JEDAN OD KANDIDATA ZA POTPREDSJEDNIKA HDZ-a POSLAO LJUTITO PISMO JANDROKOVIĆU 'Ukinite obilježavanje obljetnica HDZ-a u vrijeme kampanja'

Milijan Brkić i Ivan Kujundžić
 Admir Buljubasic / CROPIX

Akademski kipar te član HDZ-a Ivan Kujundžić obrušio se na vodstvo HDZ-a zatraživši da se ukine praksa obilježavanja obljetnica HDZ-a u vrijeme izborne kampanje.

Pismo koje je uputio medijima, naslovio je na glavnog tajnika Gordana Jandrokovića.

U njemu rezolutno traži od njega i svih tajnika HDZ-ovih lokalnih organizacija da zaustave praksu obilježavanja stranačkih obljetnica u vrijeme izborne kampanje.

- Poglavito, ako su Vam one agitpropi i apologetici, prigoda za pogodovanje kandidatima jedne grupe. Navedeno je licemjerno i nedopustivo u demokratskoj praksi i društvu. U ovom vremenskom periodu dok se izmučeni borimo sa složenošću postupka oko prikupljanja potpisa, kojeg ste nam priredili, izluđujući članstvo, vrijedne obične ljude s temeljnih, općinskih i gradskih razina, iskoristimo naše obljetnice, kako bismo omogućili prikupljanje potpisa za sve kandidate bez iznimke i pogodovanja. Ljudi s terena zbog spomenute prakse svakodnevno prigovaraju. Ne zaboravite, naše djelovanje i ponašanje izloženo je ne samo članstvu već i sudu javnosti što može imati za negativne posljedice po ionako narušeni ugled. Učinimo sve da ovaj izborni proces bude festival, a ne karneval demokracije. Preispitajmo savjest, budimo dostojanstveni, poručio je Kujundžić koji je na ovim unutarstranačkim izborima jedan od kandidata za potpredsjednika HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 09:18