REZULTATI ANKETE

Je li Milanović danas jači ili slabiji nego na dan kad je objavio kandidaturu? Čitatelji Jutarnjeg nemaju dvojbe!

U četiri tjedna sukobio se s mnogima i obrnuto, a posljednji koji je ušao u opaki ‘fajt‘ bio je HDZ-ov Oleg Butković

Zoran Milanović

 Zeljko Hajdinjak/CROPIX

Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade. Dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u I. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade, izjavio je 15. ožujka čelnik SDP-a Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i predsjednik Republike.

- Došlo je vrijeme da se konji sedlaju. Okupit ću saborsku većinu i Vladu nacionalnog spasa. I punog gasa krenuti u čišćenje Augijevih štala, koje su AP i njegova bulumenta ostavili iz sebe - riječi su kojima je tad Milanović šokirao cjelokupnu javnost.

Sljedećeg jutra, u subotu 16. ožujka, dužnosnici SDP-a letjeli su od sreće i ushićeno pljeskali svom bivšem i budućem šefu koji će ih, kako tvrde, voditi do pobjede na parlamentarnim izborima.

Milanović je bez sumnje bio središnja figura u ovoj kampanji. U četiri tjedna sukobio se s mnogima i obrnuto, a posljednji koji je ušao u opaki "fajt" bio je HDZ-ov Oleg Butković.

Od kraja kampanje dijele nas četiri dana, a mi smo pitali čitatelje na portalu Jutarnji.hr je li Milanović danas jači nego što je bio 16. ožujka. U anketi (rezultati do četvrtka u 21 sat) glasalo je više od 21.200 čitatelja, a 63% čitatelja smatra kako je Milanović danas slabiji, za 27% je jači, dok se 10% izjasnilo da ih ne zanima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:16