PREDSJEDNIK SDSS-a

Javio se i Milorad Pupovac: ‘Vrlo me iznenadilo kad sam čuo da je istragom obuhvaćen i Milošević‘

SDSS, kao koalicijski partner, ima svoj dio političke odgovornosti, koju će nositi u ovom trenutku kao i prije, poručio je Pupovac

Milorad Pupovac

 Damjan Tadic/Cropix

Predsjednik SDSS-a i partner u HDZ-ovoj parlamentarnoj većini Milorad Pupovac iznenađen je što je policijskom istragom obuhvaćen niz državnih dužnosnika, među kojima i njegov stranački kolega Boris Milošević, a poručio je da institucije trebaju istražiti svačiju odgovornost.

Pupovac kaže da je neslužbene informacije o pokretanju istrage, u koju je uključen i potpredsjednika Vlade iz redova SDSS-a Boris Milošević, doznao iz medija, što ga je "vrlo iznenadilo".

"DORH i USKOK kao pravosudne institucije obavljaju svoj dio posla u skladu sa svojim nadležnostima i nadam se da će se uskoro znati o čemu se tu zapravo radi i tko je u kakvom statusu i tko ima kakvu odgovornost u pravom smislu te riječi, a tko nema", izjavio je Pupovac Hini.

SDSS, kao koalicijski partner, ima svoj dio političke odgovornosti, koju će nositi u ovom trenutku kao i prije, poručio je Pupovac.

Mediji su uz vijest o uhićenju ministra Darka Horvata objavili i Miloševićevo ime, uz imena još pet državnih dužnosnika koji su pod istragom.

Prema neslužbenim informacijama, sporna je dodjela novca iz programa razvoja poduzetništva i obrta na područjima naseljenim pripadnicima nacionalnih manjina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:14