UREDNIK KVISKOTEKE

Jandroković izrazio sućut: ‘Zbog Laze Goluže su mnogi od nas postali zaljubljenici u kvizove‘

Istaknuo je kako je Goluža kao autor i urednik Kviskoteke, ali i kroz niz drugih kvizova i emisija, širio znanje generacijama
Gordan Jandroković
 Damjan Tadic/Cropix

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u utorak izraze sućuti obitelji novinara, urednika i enigmatičara Laze Goluže, ističući kako su zbog njega mnogi postali zaljubljenici u kvizove i kako je širio znanje generacijama gledatelja.

"Poštovana obitelji Goluža, u ovim teškim trenucima za Vašu obitelj, primite u ime Hrvatskoga sabora i moje osobno izraze duboke sućuti“, naveo je Jandroković.

Istaknuo je kako je Goluža kao autor i urednik kviza Kviskoteka, ali i kroz niz drugih kvizova i emisija, širio znanje generacijama gledatelja.

"Bio je jedan od najplodnijih autora na televiziji koji je i nakon umirovljenja aktivno doprinosio svojim znanjem i iskustvom u stvaranju novih emisija. Zbog njega su mnogi od nas postali zaljubljenici u kvizove i zagonetke i stoga će svim ljudima željnima znanja gospodin Goluža iskreno nedostajati“, istaknuo je predsjednik Sabora.

Tvorac legendarne "Kviskoteke", novinar i urednik Lazo Goluža umro je u 85. godini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:09