STANJE U PROMETU

Izvješće Hrvatskog autokluba: Zbog prometne nesreće zatvorena dionica na autocesti A1

Zbog održavanja utrke ‘CRO Race 2023‘ od 11,30 do 17,30 vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na dionici Krk-Labin

Ilustrativna fotografija

 Srdjan Vrancic/CROPIX

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići zatvorena je dionica između čvorova Šestanovac i Bisko u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće, izvijestio je u petak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici. HAK vozače upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te drže sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb zbog radova na čvoru Varaždin zatvoreni su izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana.

Obilazak iz smjera Zagreba za Varaždin: Čvor Novi Marof (A4)-DC24-Možđenec (DC22)-DC3-Novi Marof-Turčin (DC2)-Varaždin, a iz smjera Varaždina za Goričan: Varaždin-Bartolovec-Šemovec (DC2)-čvor Ludbreg (A4).

Zbog održavanja međunarodne biciklističke utrke “CRO Race 2023” od 11,30 do 17,30 vozit će se uz privremenu regulaciju prometa na dionici Krk-Labin.

Za sav promet bit će zatvoreni: Krčki most od oko 12 do 13,30 sati te promet prema Učki u oba smjera, s riječke i istarske strane, od 13,30 do 15 sati.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:41