UZROK NEPOZNAT

Izbio požar na odjelu psihijatrije u KBC-u Osijek, vatrogasci razbijali staklo kako bi obuzdali vatru

Spašene su dvije osobe, ženska i muška. Bili su dezorijentirani jer su se nagutali dima, no nisu bili ozlijeđeni

KBC Osijek (arhivska fotografija)

 Vlado Kos/CROPIX

U osječkom Kliničkom bolničkom centru u ponedjeljak navečer izbio je požar. Iz zasad nepoznatog razloga gori na odjelu psihijatrije, a vatrogasci su na terenu i bore se protiv stihije, piše portal SiB.hr.

Prema dojavi njihovog čitatelja, na terenu su tri vatrogasna vozila, a gasitelji, prema njegovim riječima, pokušavaju razbiti staklo u prizemlju objekta kako bi stavili vatru pod kontrolu.

Glas Slavonije piše kako su dvije osobe spašene iz požara koji je izbio u prizemlju Klinike za psihijatriju, na odjelu neuropsihijatrije. U bolesničkoj sobi gorio je namještaj.

- Prva informacija bila je da gori krovište zgrade, no dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da se radi o požaru bolesničke sobe u prizemlju neuropsihijatrije. Pronađene su dvije osobe, ženska i muška, obje su izvučene na sigurno. Bili su dezorijentirani jer su se nagutali dima, no nisu bili ozlijeđeni. Daljnju skrb o njima preuzeli su djelatnici bolnice - rekao je Davor Škarica, pomoćnik zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Osijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:42