PROVELI ISTRAGU

Iz Coca Cole se javili novim priopćenjem, evo što kažu o sumnjama na trovanje

‘Proveli smo detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnom akreditiranom laboratoriju na daljnju analizu‘
 Vanesa Pandzic/Cropix

Tijekom večernjih sati poslali smo novi upit Coca Coli HBC Hrvatska povodom slučajeva trovanja u Rijeci i Zagrebu. Odgovorili su nam proširenim priopćenjem u odnosu na ono iz prijepodnevnih sati.

Njihovo novo priopćenje prenosimo u cijelosti:

- Svjesni smo slučaja povezanog sa staklenom bočicom Romerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. Ponudili smo našu punu podršku i otvoreni smo za suradnju sa svim nadležnim tijelima koja provode istragu. Poslujemo prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze kroz redovite vanjske kontrole. Usporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnom akreditiranom laboratoriju na daljnju analizu - poručili su iz Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:31