IGRE NA SREĆU

Hrvatska ima novog milijunaša, uzeo je 7,6 milijuna kuna: ‘Ma, meni je to samo zabava...‘

Oduvijek mi je bila želja imati vlastiti apartman negdje na moru i jako se veselim idućem ljetu u Istri, rekla je Ružica Rašeta
Ružica Rašeta (lijevo)

Čak dva dobitnika stigla su ovaj tjedan na blagajnu Hrvatske Lutrije podignuti zgoditak - sretni igrač iz Splita koji je u Lotu 7 na istom listiću osvojio glavni dobitak te dobitak 6+1 u ukupnom iznosu od 7.612.465,86 kuna te dobitnica koja je na nagradnoj igri „Sreća na kvadrat“ osvojila apartman u Poreču.

U razgovoru s djelatnicima Hrvatske lutrije podijelili su svoje priče.

- Mislim i dalje igrati, to je ipak igra i prvenstveno zabava, a tko igra njemu se i posreći...baš kao što se i meni ovog puta – rekao je splitski dobitnik.

Sretni listić uplaćen je 20. kolovoza na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zrinsko-frankopanskoj ulici, a dobitnik je odigrao dvije kombinacije i dodatnu igru Joker za 19 kuna. Uglavnom igra Loto 7 i nema svoje sretne brojeve, a listiće uplaćuje na prodajnim mjestima koja su mu usput.

Kaže kako je je nekoliko puta provjeravao brojeve, a prvi osjećaj koji je nastupio bila je nevjerica: „Čudno se osjećam i ne znam što ću sve s dobitkom, nisam još napravio planove.“

Na pitanje ima li kakvu poruku za ostale igrače, kratko je izjavio: „Igrajte, treba se nadati, a nada zadnja umire“ te za kraj dodao: „Hvala Lutriji što je izvukla moje brojeve.“

Odlično raspoložena, nasmijana Zagrepčanka Ružica Rašeta, stigla je u pratnji obitelji te nije skrivala svoje uzbuđenje.

- Presretna sam! Odigrala sam svoju najdražu igru Loto 7 i poslala sms. Igram već više od 10 godina i sada sam imala predosjećaj da ću baš ja biti dobitnica. Sada me čeka moja oaza mira, u pravo vrijeme jer se spremam u mirovinu. Oduvijek mi je bila želja imati vlastiti apartman negdje na moru i jako se veselim idućem ljetu u Istri, rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:11