‘OBILATI OBROK‘

Evo što je muškarcu na Braču servirano pod ‘veliku pizzu‘: A od cijene boli glava...

Nije trebalo puno da se pokrene rasprava u kojoj se ponovno aktualizirala priča o previsokim cijena te pljačkanju turista

Pizza na Braču

 Screenshot:Reddit

Hrvatski korisnik društvene mreže Reddit objavio je sliku pizze koju je kupio na Braču. Uz fotografiju je napisao: Zlatni Rat large pizza. Ništa ne bi bilo čudno da pizza nije veličine njegove ruke. Na pitanje koliko ju je platio, kazao je 80 kuna, piše Slobodna Dalmacija.

Nije trebalo puno da se pokrene rasprava u kojoj se ponovno aktualizirala priča o previsokim cijena te pljačkanju turista za vrijeme sezone.

- Ovo je moja velika ruka desno i tetina ruka livo. Ja jesan pravi Dalmatinac i iman velike ruke za brat masline i rizat pršut, pošten je bio korisnik te dodao da za kupljenu pizzu nije dobio račun.

- Turizam je lipa stvar, samo triba znat. Ovako lipotu ko Dalmacija i otoci nema niko. Samo triba to znat očuvat. More puno šporkice, plaže nikad šporkije. Za male pare se mogu stavit jos par kanti za smeće i zaposlit par ljudi da čiste te plaže.

U nas redari ili kako ih već zovu vozu bicikle okolo i piju kavu. Ni jedan ne bi pogleda jel šta razbijeno, ne radi, itd. I opušci od cigareta u moru i po plažama. Ako nama nije stalo do našeg neće ni turistu - napisao je isti korisnik.

Komentari koji su uslijedili su urmebesni:

- Pizza sigurno ima super osobnost

- Pljačkam turiste kada dođe lito, 80 kuna naplatim mini margarito.

- Sad iden na plažu sa metron i sa vagon.

- Large je relativno, možda ima i manja u ponudi, bitno da je veća od male

- Ako operateri mogu nazvato tarife unlimited/no limit i nakon 100GB ti spustit brzinu i sve legalno, onda je i ovo legalna large pizza.

- Za bebe od 10 mjeseci to je large.

- Malu serviraju na čepu od Pago soka.

I za kraj smo ostavili ozbilniji komentar:

- Šalu na stranu, ovo je idiotizam. Jest da zakon ponude i potražnje vrijedi, ali vrijedi i zdravi razum. Ako se skupi dovoljno ovakvih kretena koji prodaju ovakve sramote, doći ćemo na loš glas kao destinacija di varaju i deru ljude i sigurno će turisti razmisliti dvaput gdje će ostaviti novac.

Ja sam za to da se ovakve gluposti čim više puštaju u javnost, kako bi takvi trgovci propali, a pošteni ipak zaradili nešto, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:51