BRLOG PROSTITUCIJE

Detalji racije u ‘Caribic danceu‘: Tri djevojke se slomile i sve priznale, otkrile i koliko su naplaćivale

Prostituciju su priznale državljanke Srbije te će biti protjerane iz BiH
 Facebook

Vlasnik striptiz kluba "Caribic dance" Lari Živković, koji je uhićen u akciji "Dolar", pušten je na slobodu, kao i dvije djevojke, dok su četiri Slovenca i četiri državljanke Srbije predati Terenskom uredu za strance BiH, potvrđeno je u PU Banja Luka, javlja Dnevni Avaz.

Policija će protiv Živkovića podnijeti izvještaj Okružnom javnom tužiteljstvu u Banjoj Luci zbog sumnje da je počinio kaznena djela navođenje na prostituciju i nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije, jer je klub radio poslije 22 sata.

- Protiv pravne osobe, odnosno striptiz kluba podnesena je prijava komunalnoj policiji i naknadno će se odlučiti hoće li klub biti privremeno zatvoren - navode u policiji.

Izvor blizak istrazi kaže da su tri od šest privedenih djevojaka tijekom kriminalističke obrade priznale da su se bavile prostitucijom, dok su ostale to negirale tvrdeći da su samo radile kao plesačice. Prostituciju su priznale državljanke Srbije Zvezdana D. i Nina K., te Adna M. iz Banja Luke, koje su zbog toga prekršajno sankcionirane.

- One su priznale da su seksualne usluge naplaćivale 400 maraka - kaže izvor iz istrage.

Kako saznaje Dnevni Avaz, sve četiri državljanke Srbije će biti protjerane iz BiH. U akciji su uhićeni još i državljani Slovenije Bernard Ćosić kod kojeg je pronađena manja količina droge, te Alen Duranović, Miroslav Savanović i Mirhad Ferhativić kod kojih je testiranjem utvrđeno da su pozitivni na kokain.

Dvojica od četvorice bit će protjerani iz zemlje, dok će Ćosić biti kazneno prijavljen zbog posjedovanja droge, a Savanović zbog ometanja policijskih službenika.

Menadžment hotela "Ćetojević" objavio je priopćenje u kojem se navodi da hotel nema nikakve veze sa akcijom "Dolar", te da je racija izvršena u striptiz klubu "Caribic dance" koji koristi iznajmljeni prostor.

- Hotel ne radi od ožujka 2020. zbog epidemije koronavirusa. Akcija je izvršena u klubu, kojem je izdan poslovni prostor i čiji vlasnik nije vlasnik hotela. Vlasnici hotela nemaju nikakve veze s klubom i radnjama koje se u njemu odvijaju - navodi se u priopćenju menadžmenta hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 13:41