‘POZDRAV LAJNI!‘

Ćorić otvorio profil na Twitteru, kaže da ima cijeli tim koji će mu pomagati u tvitanju

Twitter zajednici odmah je bilo čudno da se potpisao na tvit, ali Ćorić je u nastavku odmah pojasnio o čemu se radi
Tomislav Ćorić
 Bruno Konjevic/Cropix

Tomislav Ćorić, ministar gospodarstva i održivog razvoja, od utorka je postao član Twitter zajednice.

"Pozdrav lajni, na Facebook me nisu nagovorili, ali Twitter je od danas aktivan.:) (tć)", objavio je svoj prvi tvit Ćorić.

Twitter zajednici odmah je bilo čudno da se potpisao na tvit, ali Ćorić je u nastavku odmah pojasnio o čemu se radi: "U upravljanju mi pomaže tim, ali ću se stvarno truditi na vaša pitanja sam odgovarati. Znam da će ih biti puno. Osobne tvitove ću potpisivati (tć)", pojasnio je ministar.

Ćorić je prvi tvit objavio u 17.10 sati, a već ga je zapratilo 323 ljudi, među njima i ministri koji već imaju svoje profile. Tako mu je dobrodošlicu poželio ministar rada Josip Aladrović, bocnuvši ga zbog prvog tvita:

"Dobro došao u digitalno doba! (ja)", napisao mu je Aladrović.

"Priznaj da ti nisi imao ovakav odbor za doček", odgovorio mu je Ćorić.

Ćorića su pitali i koji mu je omiljeni hrvatski film, kako bi provjerili da nije bot, odgovorio je da je to Osmi povjerenik, a otkrio je i da gleda emisiju Prime Time "jer ga često spominju".

Mnogi se pitaju i koliko dugo će Ćorić izdržati na lajni, a Twitter zajednici nije promaknula ni činjenica da je Ćorić u zadnja dva mjeseca angažirao čak dva posebna savjetnika za strateško planiranje i medije, mlade HDZ-ovce koje je zaposlio u svom ministarstvu na mandat.

Zadnje istraživanje CRO Demoskop, koje je za RTL provela agencija Promocija plus od 5. do 8. siječnja, pokazalo je da se Ćorić nalazi na šestom mjestu liste najnegativnijih političara iza premijera Andreja Plenkovića, predsjednika Zorana Milanovića, Milana Bandića, Miroslava Škore i Milorada Pupovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 07:10