VJEROVALI ILI NE

Bjelovar: Penjao se svake večeri na krov kioska, krao telefonske impulse i zvao hot line

Bjelovar, 140410.Covjek je danima besplatno telefonirao na krovu mini trgovine, dok ga nisu primjetili iz obliznje bolnice te prijavili policiji, nakon cega je uhicen.Na slici: Renata Usumovic djelatnica mini trgovine pokazuje na kiosk.Foto: Goran Matejak / Bjelovarski list / CROPIX
 Goran Matejak / Bjelovarski list

BJELOVAR – Policija je u vrlo kratkom roku uspjela ući u trag 53-godišnjem muškarcu koji je danima besplatno telefonirao s krova kioska na parkiralištu pored bjelovarske Opće bolnice. Naime, prema izjavi policije, muškarac se nakon radnog vremena penjao na kios i telefonom s adekavtnim priključkom se uspio spojiti na priključak HT-a koji se nalazi na krovu kioska.

Kako nam je ispričala Renata Usumović (43), vlasnica kioska Renata, za besplatno telefoniranje je doznala tek u nedjelju i to od djelatnika bolnice koji su muškarca uspjeli snimiti mobitelom.

- U nedjelju ujutro su me kontaktirali iz bolnice i kazali kako je neki muškarac u subotu poslijepodne ležao na krovu i telefonirao. Kada su ga upitali što tu radi, muškarac se hitro ustao, odkvačio kabel i skočio s kioska te sjeo u automobil i pobjegao. No, sva je sreća što je osoblje bolnice bilo toliko prisebno i snimilo ga kamerom na mobitelu pa ga je policija vrlo brzo uspjela pronaći.

Nakon što je muškarac uhićen, postalo mi je jasno i kako sam za prošli mjesec ožujak dobila račun od 1200 kuna što desetak puta veći iznos od uobičajnog. Otišla sam operateru i tražila ispis pa sam se šokirala kada sam vidjela da je muškarac 12-ak puta u mjesecu razgovarao sa sexy telefonom – kazala je šokirana vlasnica Renata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:37